Direct een offerte?

Klik hier

Bel ons
woningisolatie

Pascal Meijer: voor woningisolatie in Groningen en Drenthe

Bouwbedrijf Pascal Meijer is expert op het gebied van woningisolatie voor Groningen en Drenthe. Wij verzorgen alle vormen van dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Zorg dat uw huis weer voldoet aan alle moderne eisen: laat door ons uw woning isoleren.

Duurzaam de toekomst in

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker begrip in de bouwwereld. Zeker nu alle woningen voorzien zijn van een energielabel loont het de moeite om uw huis goed te laten isoleren. Omdat wij als geen ander weten aan welke eisen wij ons moeten houden en weten hoe we een duurzaam eindresultaat kunnen realiseren verzorgen wij graag uw woningisolatie in Groningen en Drenthe. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Dakisolatie: wij isoleren de binnenzijde van een schuin dak of de buitenzijde van een platdak als er een nieuwe dakbedekking op moet. Ook loont het om de vloer van een opbergzolder te isoleren, zodat deze niet onnodig verwarmd wordt.
  • Spouwmuurisolatie: uiteraard bij nieuwbouw, maar ook bestaande woningen kunnen voorzien worden van spouwmuurisolatie.
  • Vloerisolatie: we kunnen de onderkant van begane grondvloeren isoleren via de kruipruimte. Ook is het mogelijk om houten vloeren te vervangen door geïsoleerde betonvloeren.

Vraag advies

Weet u niet of uw woning voldoende geïsoleerd is? Wij beoordelen dat graag voor u. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek via het contactformulier of door even te bellen naar 06-55733240. Dankzij de specialist in woningisolatie voor Groningen en Drenthe zit u er snel weer warmpjes bij!