Direct een offerte?

Klik hier

Bel ons
woninguitbreiding

Verbouwing of uitbreiding van uw woning in Groningen en Drenthe

Voor de verbouwing of uitbreiding van uw woning in Groningen en Drenthe kiest u natuurlijk voor een regionale aannemer, zoals Bouwbedrijf Pascal Meijer. Wij kennen de plaatselijke situatie en weten precies hoe we de gevraagde en gewenste verbouw het beste kunnen realiseren.

Uw woning uitbreiden

Als u ruimer wilt wonen maar niet wilt verhuizen, kunnen wij uw huis uitbreiden met bijvoorbeeld een aanbouw, een dakkapel of een serre. Wij verzorgen de woninguitbreiding zorgvuldig, snel en geheel naar uw wensen. Zo wordt uw woonruimte vergroot, zonder dat u hoeft te verkassen. Laat de uitbreiding van uw woning in Groningen of Drenthe over aan onze vakkundige specialisten.

Uw bestaande woning verbouwen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de binnenkant van uw huis te verbouwen. Een praktischer indeling, uw keuken of badkamer verbouwen: er zijn allerlei mogelijkheden om uw woning weer helemaal af te stemmen op uw wensen en de eisen des tijds. Wij komen dan ook graag naar u toe om uw plannen voor de verbouwing van uw woning in Groningen en Drenthe met u te bespreken.

Geïnteresseerd in een verbouwing of uitbreiding van uw woning in Groningen of Drenthe? Maak een afspraak met Bouwbedrijf Pascal Meijer via het contactformulier of bel naar 06-55733240. Wij komen spoedig de situatie bij u bekijken en vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Binnen korte tijd is uw woning weer helemaal bij de tijd en afgestemd op al uw woonwensen.