Direct een offerte?

Klik hier

Bel ons
restauratie

Renovatie of restauratie van uw huis in Groningen en Drenthe

Heeft u plannen voor een restauratie in Groningen en Drenthe? Wilt u bijvoorbeeld een oude boerderij weer in ere herstellen? Dan is Bouwbedrijf Pascal Meijer de aangewezen partij voor u! Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer uitziet als vroeger, terwijl het toch aan de eisen van deze tijd voldoet.

Woning vakkundig laten renoveren

Wij herstellen of vervangen kozijnen zodanig, dat ze weer precies het originele uiterlijk hebben. Daarbij zoeken we oude bouwmaterialen als originele stenen om uw pand mee te herstellen. De kapconstructie kunnen we eveneens aanpakken, waardoor de woning weer tientallen jaren meegaat. Met respect voor het historische karakter herstellen wij dus uw pand. Zo ziet het gebouw er na restauratie in Groningen of Drenthe weer als vanouds uit, maar is weer ‘jong’ vanbinnen.

Renovatie met oog voor de eisen van nu

Tijdens de renovatie van uw huis kunnen we veel moderne voorzieningen aanbrengen, zonder het aanzien van uw pand te schaden. Isolatie is daar een van. Wij kunnen dak-, muur- en vloerisolatie aanbrengen, zodat uw woning niet alleen mooi, maar ook comfortabel is. Ook andere voorzieningen als cv-ketels, elektra en wifi verwerken we naadloos tijdens de restauratie van uw woning.

Bouwbedrijf Pascal Meijer staat klaar voor de volgende restauratie in Groningen en Drenthe! Wordt dat uw pand? Bel naar 06-55733240 of vul het contactformulier in. Wij gaan spoedig met u in gesprek om alle mogelijkheden voor het renoveren van uw huis te bespreken.